Stanton Chase
Međunarodna kompanija Stanton Chase dodelila sedmi put nagradu Talent Management

Međunarodna kompanija Stanton Chase dodelila sedmi put nagradu Talent Management

December 2020

Share:

Hero image of the page

Međunarodna kompanija za Executive Search Stanton Chase dodelila je ove godine sedmi put nagradu Talent Management, za koju su se nadmetale kompanije iz različitih industrija, predstavljajući programe razvoja svojih talentovanih zaposlenih.

U izboru je učestvovao kao i do sada veliki broj domaćih i međunarodnih kompanija, koje su na tržištu prepoznate po kvalitetnim programima razvoja talenata na svim nivoima, kao i po dobroj saradnji sa univerzitetima.

Dobitnik Talent Management nagrade za 2020. godinu je kompanija Continental iz Subotice. S obzirom da je ove godine bilo puno zanimljivih ideja i inicijativa, sedmočlani žiri odlučio je da dodeli još dve posebne nagrade.

Nagradu kontinuirani razvoj upravljanja talentima dobila je kompanija Coca-Cola HBC Serbia, a nagradu za najbolju akviziciju mladih talenata dobila je kompanija Delta Holding.

Još jednom čestitamo svim nagrađenim kompanijama i zahvaljujemo se svim učesnicima i članovima žirija na uloženom vremenu i trudu.

Executive Search

How Can We Help?

At Stanton Chase, we're more than just an executive search and leadership consulting firm. We're your partner in leadership.

Our approach is different. We believe in customized, personal, and fearless executive search, executive assessment, board services, succession planning, and leadership onboarding support.

We believe in your potential to achieve greatness and we'll do everything we can to help you get there.

View All Services