We use cookies to enhance site functionality and your overall experience. By using this site, you agree to this use. Please visit our Privacy Policy for more information about your rights.
Ok, I Understand

Međunarodna kompanija Stanton Chase dodelila sedmi put nagradu Talent Management

December 2020
Share LinkedIn Share E-mail
Međunarodna kompanija Stanton Chase dodelila sedmi put nagradu Talent Management Cover Image

Međunarodna kompanija za Executive Search Stanton Chase dodelila je ove godine sedmi put nagradu Talent Management, za koju su se nadmetale kompanije iz različitih industrija, predstavljajući programe razvoja svojih talentovanih zaposlenih.

U izboru je učestvovao kao i do sada veliki broj domaćih i međunarodnih kompanija, koje su na tržištu prepoznate po kvalitetnim programima razvoja talenata na svim nivoima, kao i po dobroj saradnji sa univerzitetima.

Dobitnik Talent Management nagrade za 2020. godinu je kompanija Continental iz Subotice. S obzirom da je ove godine bilo puno zanimljivih ideja i inicijativa, sedmočlani žiri odlučio je da dodeli još dve posebne nagrade.

Nagradu kontinuirani razvoj upravljanja talentima dobila je kompanija Coca-Cola HBC Serbia, a nagradu za najbolju akviziciju mladih talenata dobila je kompanija Delta Holding.

Još jednom čestitamo svim nagrađenim kompanijama i zahvaljujemo se svim učesnicima i članovima žirija na uloženom vremenu i trudu.

Contact a Stanton Chase office near you

Find an office